Ik zit ondertussen alweer bijna een maand in Singapore. De eerste weekjes echt college zitten er ondertussen ook weer op. Het krijgen van goede vakken was een heel gedoe, zeker aangezien iedereen hier een zo lang mogelijk weekend wil hebben om te kunnen reizen. Ik heb alleen op maandag en dinsdag les, dus tot zover is de missie wel geslaagd. Ik heb op een vak na, allemaal HRM vakken, dus het is wel leuk om eens iets te hebben wat we in Tilburg niet hebben.

Qua lesgeven gaat het hier allemaal net een beetje anders. Bijna alle lessen worden als seminar gegeven. Er wordt dus verwacht dat je actief meedoet en er zijn veel groepsopdrachten. Bij een vaak doen we zelfs regelmatig spelletjes?!

Door mijn lekker lange lesweek is er genoeg tijd voor andere dingen. De afgelopen dagen zijn we onder andere naar de Zoo geweest. Er zijn veel dieren waar je echt dichtbij kan komen, en er zijn ook niet echt kooien zoals in Nederland. Ook zijn we nog een paar keer naar de stad geweest om te stappen en voor de lichtshows bij de Gardens By The Bay en de Marina Bay Sands. Op de campus is ook een zwembad, dus daar zijn we ook regelmatig te vinden.

De rest van de tijd gaat op aan het plannen van reisjes. Aankomend weekend gaan we met een groep naar Kuala lumpur. Verder ben ik ook begonnen met duikles, waarvan we het weekend na Kuala Lumpur de eerste praktijk hebben. Het weekend daarna hebben we kaartjes voor de Formule 1 van Singapore. Het weekend daarna gaan we voor het laatste gedeelte van onze duikcursus naar Tioman, een eilandje in Maleisie. De eerste week van oktober hebben we een week vrij, en in die week gaan we naar Myanmar. Weer even iets heel anders dan Singapore. Kortom ik hoef me zeker nog niet te vervelen!

Leave a Reply